Składniki:
- mały kalafior
- 4 ogórki kiszone
- 1 duży pomidor (wyjąć nasiona)
- 1 papryka czerwona lub żółta
- 1 szczypior z cebulką
- posiekany koperek
- majonez lub jogurt naturalny
- sól, pieprz
Kalafior podzielić na małe różyczki, ugotować na parze i przelać zimną wodą. Dodać pokrojone w kostkę pozostałe warzywa. Wymieszać z pozostałymi składnikami. Schłodzić w lodówce.
- mały kalafior
- 4 ogórki kiszone
- 1 duży pomidor (wyjąć nasiona)
- 1 papryka czerwona lub żółta
- 1 szczypior z cebulką
- posiekany koperek
- majonez lub jogurt naturalny
- sól, pieprz
Kalafior podzielić na małe różyczki, ugotować na parze i przelać zimną wodą. Dodać pokrojone w kostkę pozostałe warzywa. Wymieszać z pozostałymi składnikami. Schłodzić w lodówce.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz